Aktuelle udstillinger / Nyheder:

Aktuelle udstillinger / Nyheder:

Glaskunstner Cecilia Madsen udstiller i Galleri Soli. Fernisering lørdag den 10. august 2013 kl. 13-17

En kort omtale af Cecilia Madsen:

Æblet falder aldrig langt fra stammen!

Glaskunstner Cecilia Madsen holder fernisering med sine glasværker i Galleri Soli, Sandvedvej 46 i Sandved ved Fuglebjerg lørdag den 10. august fra kl. 13 til 17.

Cecilia Madsen er datter af Galleri Solis ejer, billedkunstner Soli Madsen og Hans Madsen. Hun har altid malet, klippe og klistret, fra helt lille. Da hun ikke gik i børnehaven, var det helt naturligt for hende at sidde ved siden af sin mor, der selv malede og det fortsatte hun med også nu, hvor hun er i 30’erne.

Cecilia har malet og undervist i malerkunst i nogle år. Men de seneste 3 år har hun også undervist i glaskunst, da hun har gået til en del kurser hos professionelle glaskunstnere. Hun har også arbejdet med skulpturer.

Hun udtaler:” Jeg er vild med glas og finder glasmaterialet utroligt spændende og processerne meget fascinerende.

Jeg har igennem mit arbejde på Kunstværkstedet Vasac Slagelse, arbejdet med glaskunst, men har først for nylig fået mit eget glasværksted på min privatadresse, Kastanievænget 2, i Rosted ved Slagelse. Der kan interesserede komme og kigge ind og se, hvad jeg kan tilbyde af forskellige slags glas.

Jeg arbejder med ovnformet glas og på udstillingen i Galleri Soli, men også mere og mere efterhånden hjemme hos mig selv, vil der være både floatglas og amerikansk bullseyeglas. Der vil være skåle, fade, fyrfadslysestager, figurer af dyr og mennesker, huse, lamper, glaskunstbilleder mm”.

Ja, det er en meget sprudlende kunstner, hvis værker passer utroligt godt sammen med Soli Madsens egne billeder. Der er noget fantasi, humor, skønhed og smukke linjer og farver hos begge kunstnere. De fremhæver hinanden.

Soli og Hans Madsen er stolte af at kunne invitere deres egen datter, denne gang, til at vise hendes egne værker i de 3 store muntrer, som de lige har købt til lejligheden, samt på podier. Cecilia Madsen vil fremover udstille permanent i Galleri Soli og vil løbende supplere med mange nye værker, da hun er meget produktiv, lige som sin mor!

Soli Madsen med på cencureret International udstilling i Litaun ”IAF International Art Festival Anima Mundi 2013” Fra d. 19.–25. juni 2013

Soli er kommet ind med 5 malerier.

Soli vil permanent blive represnteret med billedet ”Freedom” på ”Municipality of Pakruojis towns Museum”

Fra 26. man til og med 1. september 2013 udstiller Soli Madsen på Fjordhøj.

Pressemeddelelse:

Den parisiskfødte billedkunstner og galleriejer Soli Madsen (SM) udstiller for tredje gang siden 2000 på kursus- og kurcentret Fjordhøj, Rådmandsvej 23 B i Skælskør. Der er fernisering søndag den 26. maj 2013 kl. 14. Udstillingen varer til og med søndag den 1. september.

SM er kendt for sine æteriske og kosmiske værker, med store visioner og store bevægelser, der passer så godt sammen med Fjordhøjs livsfilosofi. Fjordhøj satser nemlig også på det smukke og det meningsfyldte og de ser gerne, at deres gæster får en oplevelse med hjem og noget at tænke over. SM har samme mål: livet har så meget at byde på, at man ikke skal gå alt for hurtigt forbi de velsignelser, der byder sig for os alle sammen, hvis vi tør bruge tid på det. En gang imellem, skal man også slippe éns computer og éns iPhone, for at fordybe sig i alt det, der rører sig i éns sjæl.

SM har ellers selv meget travlt med sine mange udstillinger, men hun finder tid til at stoppe op og udtrykke sig gennem sine billeder, så andre kan genkende noget almengyldigt i hendes stemningsskildringer. Hun er oprindelig elev af Ole Vincent Larsen, men senere underviste hun selv i 20 år. Flere hundreder udstillinger har hun holdt, især i Danmark og i Frankrig, men også i udlandet. Til juni skal SM både udstille og holde foredrag på engelsk i Litauen, på en censureret udstilling, på et museum, hvor ét af hendes værker skal forblive hængende. I 2011 var hun også med i en censureret, international udstilling i Kerteminde. SM har også fået optaget flere værker til andre censurerede udstillinger.

To kunstlegater og en turisme pris er det også blevet til. Hun er også med i et hollandsk galleri.

SM udstiller gerne flere steder af gangen. Lige nu og til og med den 11. juni har hun en stor udstilling i Birkebjerg kirke i Næstved, samt i sit eget galleri, Galleri Soli, Sandvedvej 46 i Sandved ved Fuglebjerg. Samtidigt vises der franske gobeliner af kunstnergruppen La Martinerie, samt skulpturer af en anden lokal, også internationalt kendt kunstner, Susanne Kirså fra Sneslev.

Seneste nyt

Gratis entre

    Udenfor de almindelige åbningstider kan galleriet besøges efter aftale.

    Du er velkommen til at ringe på klokken, måske er jeg hjemme.